Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Kuka murhasi galleristin?" by Unto KatajamÀki * eBook PDF Kindle ePub Free

Kuka murhasi galleristin?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kuka murhasi galleristin?
  • Author : Unto KatajamĂ€ki
  • Release Date : January 24, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 858 KB

Description

Entinen kunnalliskonsultti Martti Piha joutuu jÀlleen todistamaan hÀmÀrÀperÀistÀ murhaa. Kun Pihan appi hankkii Helene Schjerfbeckin maalauksen, Piha arvaa, ettÀ taulun myyneen gallerian toiminnassa on jotakin erikoista. Ovathan Schjerfbeckin maalaukset huomattavasti kalliimpia kuin mitÀ appi on taulusta pulittanut. Piha ei kuitenkaan ehdi jututtamaan taulun myynnyttÀ galleristia asiasta, sillÀ joku murhaa miehen tÀmÀn omaan liiketilaan. MistÀ oikein on kysymys? Toimiiko alueella arvotaulujen vÀÀrennösbisnes? Piha ryhtyy selvittÀmÀÀn tapausta ja saa apua poliisina toimivalta pojaltaan PetriltÀ.
Martti Piha on iĂ€kĂ€s mies, joka on työskennellyt pitkÀÀn kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jĂ€lkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitĂ€ – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevĂ€ltĂ€ pojaltaan PetriltĂ€.
Unto KatajamÀki on suomalainen kirjailija, joka elÀÀ ja vaikuttaa Tampereella. HÀn on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. LisÀksi KatajamÀki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut KatajamÀki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.


Ebook Download "Kuka murhasi galleristin?" PDF ePub Kindle